Het Green Workplace bloemetje als certificaat.

Wilt u besparen en verduurzamen in uw toiletruimtes? Dan bieden we u een uitgebreid pakket om verspilling tegen te gaan én we plaatsen het ‘Green Workplace Bloemetje’ als certificaat in de voorruimtes van uw toiletten. Zo wordt elke toiletbezoeker zich er bewust van dat u duurzame keuzes heeft gemaakt.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Uw eigen Green Workplace

Uw eigen ‘Green Workplace’ toiletruimte is voorzien van verschillende oplossingen om verspilling tegen te gaan en de duurzame inzetbaarheid te vergroten:

1. De Handdoekendispenser

Handdoekendispenser met papieren rollen van 250- of 350 meter. Dit zorgt voor een besparing van 87% aan bijvultijd. Uw schoonmaker zal u bedanken! En natuurlijk wordt uw papier hergebruikt: een duurzame verbetering van 25 tot 100 uur per jaar.

2. Foam dispenser

Zeep in foam-vorm wordt in uw hand 15 keer groter, daardoor verbruikt de gebruiker 53% minder zeep. Het waterverbruik daalt met 30% omdat foam sneller wegspoelt dan traditionele crème-zeep.

3. De toiletpapierautomaat

Al onze papieren dragen het keurmerk FSC, omdat wij grotere hoeveelheden gebruiken in onze automaten besparen wij direct op plastic afval.

4. De sensorkraan

De kranen binnen ‘The Green Workplace’ besparen tot 85% waterverbruik. Er wordt immers alleen water verbruikt als u de handen voor de sensor houdt. Dit zorgt direct ook voor een verbetering van uw hygiëne.

5. De luchtverfrisser zónder batterijen

Weg met cadmium, kwik en lood. Binnen ‘The Green Workplace’ werken we alleen met natuurlijke etherische geuren. Zowel de diffusers als de geuren zijn vrij van chemische bestanddelen.

6. Airflex

Airflex methode bevat 17% minder houtvezels dan conventionele papieren.

Wilt u ook groener en duurzamer worden tot in het kleinste kamertje?

Wij kunnen een hoop voor u doen! In een persoonlijk gesprek lichten we graag de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf toe.

Maak een afspraak met Menno Slot op telefoonnummer: 06 –  52 88 17 93

Stuur een e-mail: info@thegreenworkplace.nl of een LinkedIn bericht.

Green Workplace Certificaat

Een uitgebreid pakket om verspilling tegen te gaan

Contact opnemen