Besparende vergelijking van de sanitairmarkt

Wist u dat de sanitairmarkt op het gebied van full-services te verdelen valt in slechts drie grote sanitaire leveranciers?

Zij hebben allemaal hun eigen kenmerken en eigen handdoekautomaten. Hierin worden handdoekrollen gebruikt van verschillende afmetingen.  55 meter, 40 meter of 35 meter.

Ter vergelijking nu het volgende om over na te denken: de rollen die ‘The Green Workplace’ gebruikt zijn maar liefst 350 meter lang.

Dit betekent:

 • Dat éen handdoekrol van ‘The Green Workplace’ gelijk staat aan 6 rollen van 55 meter. Dus u kunt uit met 6 keer minder bijvullen.
 • Dat éen handdoekrol van ‘The Green Workplace’ gelijk staat aan 8 rollen van 40 meter. Dat is een besparing van 8 keer minder bijvullen.
 • Dat éen handdoekrol van ‘The Green Workplace’ gelijk staat aan 10 rollen van 35 meter. Dit is een besparing van 10 keer minder bijvullen.

Lees álle ins en outs in de download ‘Besparen en verduurzamen’.

Wilt u in een persoonlijk gesprek de duurzame mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken? We bellen u graag even terug!

  Rekenvoorbeeld

  – 1500 keer een rol vervangen –

  Een middelgrote organisatie verbruikt 1500 rollen van 35 meter per jaar. Er moet dus 1500 keer een rol vervangen of bijgevuld worden.

  – van 100 uur bijvullen –

  Het vervangen of bijvullen van een handdoekautomaat kost gemiddeld 4 min per automaat. Bij 1500 rollen in een jaar, is dit dus 100 uur bijvullen.

  – naar slechts 10 uur bijvullen –

  Kies dit bedrijf echter slim voor handdoekrollen van ‘The Green Workplace’, dan verbruikt het slechts 150 rollen, en kost het bijvullen maar 10 uur op jaarbasis.

  Dat bespaart een hoop!

  En dat kan ook in uw bedrijf.

  Bespaar 90 uur aan bijvullen op jaarbasis met ‘The Green Workplace’.

  Wilt u meer informatie?

  Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken? We komen graag bij u langs om kennis te maken en voor u door te rekenen wat uw duurzame besparing kan zijn.

  Bel met Menno Slot op telefoonnummer: 06 –  52 88 17 93

  Stuur een e-mail: info@thegreenworkplace.nl of een LinkedIn bericht.

  Duurzame inzetbaarheid

  Bespaar 90 uur aan bijvullen op jaarbasis met ‘The Green Workplace’.